Selecteer een pagina

Algemene voorwaarden

  1. Algemeen

De volgende algemene voorwaarden gelden voor alle bestellingen die door de klant (hierna aangeduid als “je”) worden geplaatst bij Studio LEEV Style, hierna aangeduid als “LEEV “, “ons” of “wij”, via de studio-leev.nl, de mobiele website (gezamenlijk aangeduid als “studio-leev.nl”).

Door gebruik te maken van studio-leev.nl en/of door een bestelling te plaatsen, accepteer je dat je bent gebonden door de onderstaande algemene voorwaarden (de ”Voorwaarden”). Zorg dat je de voorwaarden hebt gelezen en begrepen voordat je je bestelling plaatst.

Alleen personen van 18 jaar of ouder, die niet onder curatele staan en niet in de hoedanigheid van een bedrijf handelen, met een woonadres in Nederland kunnen een bestelling plaatsen. Bestellingen die worden betaald via Tikkie kunnen vanaf 16 jaar worden gedaan.

Het feit dat producten of diensten op enig tijdstip op studio-leev.nl worden aangeboden, biedt geen garantie dat deze producten of diensten te allen tijde verkrijgbaar zijn. We behouden ons het recht voor om producten op ieder willekeurig moment terug te trekken.

LEEV wil je de best mogelijke online ervaring bieden. Om dit mogelijk te maken moeten we ervoor zorgen dat onze diensten naadloos verlopen. Je begrijpt en gaat ermee akkoord (i) geen mededelingen of content die schadelijk kunnen zijn of een negatieve invloed hebben op onze bedrijven, producten of diensten te posten, verzenden, her distribueren, uploaden, of promoten; (ii) niet te handelen op een wijze die of geen apparaat te gebruiken dat andere gebruikers beperkt, schaadt, hindert of remt in het gebruiken of genieten van de website, of de veiligheid van de website beïnvloedt, of (iii) geen apparaat te gebruiken of proberen een motor, software, hulpmiddel, agent of ander apparaat of mechanisme te gebruiken (met inbegrip van, maar niet beperkt tot, spiders, bots, crawlers, avatars of intelligente agents) om te navigeren en zoeken in de website, of om de inhoud van de website te kopiëren. We behouden ons het recht voor om toegang tot de site onmiddellijk te blokkeren en de account te sluiten van gebruikers die deze bepaling of enige andere bepaling in deze algemene voorwaarden schenden.

  1. Prijzen en verzendkosten

De prijzen die zijn vermeld op studio-leev.nl zijn inclusief de wettelijke BTW, maar exclusief de verzendkosten.

LEEV behoudt zich het recht voor om onjuist weergegeven prijzen op studio-leev.nl aan te passen. Voorts behoudt LEEV zich het recht voor om prijzen, belastingen en andere kosten zoals weergegeven op studio-leev.nl op ieder moment aan te passen, o.a. als gevolg van wijzigingen in BTW-tarieven of ander kosten van overheidswege, kostenstijgingen of de algemene prijsontwikkelingen in consumentenprijzen.

Bij aankoop van producten bij LEEV worden er bij een brievenbus bezorging €4,96 in rekening gebracht en bij een pakket levering bezorgkosten van €7,44

  1. Bestelling/contractafsluiting

Je kunt bestellen via studio-leev.nl door middel van een berichtje te sturen via de mail, whatsapp of social media. LEEV bevestigt de bestelling en zal daarvoor een betaalverzoek sturen zodat wij het product doorgaans binnen 2 werkdagen zullen verzenden. Gewoonlijk vindt aflevering plaats na verzending van de orderbevestiging binnen 5 werkdagen aan huis.

Als we je bestelling onverhoopt niet kunnen leveren, dan laten we je dit zo snel mogelijk weten. Mocht de bestelling al zijn betaald, dan zullen we de betaling terug te storten. Indien de terugbetaling op een andere manier gedaan moet worden, zal LEEV je hiervan op de hoogte stellen en je vragen om contact op te nemen met LEEV.

Indien bestelde producten niet voorradig zijn dan zal je bestelling niet tot een overeenkomst leiden en is LEEV niet verplicht om deze producten binnen de bovengenoemde aflevertijd te leveren. Wanneer dit het geval is wordt er contact opgenomen met besteller over de gewijzigde leverdatum.

  1. Herroepen van een bestelling

Je kunt je bestelling annuleren of retourneren vanaf de datum waarop je de bestelling hebt geplaatst tot 5 dagen na ontvangst van de bestelde artikelen. Als de artikelen aan jou in rekening zijn gebracht, ontvang je het bedrag exclusief de standaard verzendkosten terug, mits hiervan sprake is. Mocht je bepaalde artikelen willen behouden en slechts een deel van de bestelling willen annuleren, dan worden de verzendkosten niet vergoed.

LEEV staat niet garant voor de verzendkosten die gepaard gaan met het retour zenden van de bestelde producten.

Als je je bestelling wil annuleren of retourneren, breng ons hiervan dan schriftelijk op de hoogte, ofwel per post en bij voorkeur met gebruikmaking van het retourformulier wat je op de website kunt vinden, ofwel door een brief te sturen naar: LEEV, Burg.Wallerweg 14, 3991 DM, Houten, ofwel door een e-mail te sturen naar info@studio-leev.nl.

Retourneer de artikelen zoals hieronder vermeld in paragraaf 5 (Retourzendingen), binnen een termijn van 5 dagen na ontvangst van de bestelling zoals hierboven vermeld. We zullen proberen om het geld zo snel mogelijk en op dezelfde wijze als waarop je hebt betaald terug te storten, uiterlijk 14 dagen na ontvangst van je annulering, op voorwaarde dat we de artikelen, of een bewijs dat de artikelen zijn teruggezonden hebben ontvangen.

  1. Retourzendingen

LEEV garandeert een volledige vergoeding (excl. verzendkosten), van teruggezonden artikelen op grond van paragraaf 4 (Herroepen van een bestelling), op voorwaarde dat alle artikelen worden teruggezonden in dezelfde staat als waarin zij verkeerden bij ontvangst. Dit houdt in dat de artikelen niet beschadigd, vuil, gewassen, gewijzigd of gedragen mogen zijn en dat prijskaartjes niet zijn verwijderd.

Het retourformulier kun je vinden op de website bij het kopje ‘Retourneren’. Je kunt dit formulier printen en mee retour sturen of digitaal mailen naar info@studio-leev.nl.

  1. Betaalwijzen

Je kunt je artikelen op twee manieren afrekenen.

Bankoverschrijvingen of betaalverzoek
Via bankoverschrijvingen of betaalverzoek plaats je eerst de bestelling via mail, whatsapp of social media en betaal je daarna. Je ontvangt een email met daarin onze betaalgegevens en het betaalbedrag of een tikkie link. Het betaalbedrag dien je binnen 7 werkdagen te betalen anders wordt de bestelling geannuleerd. Je bestelling wordt ook pas verzonden als wij de betaling hebben ontvangen.

  1. Onze aansprakelijkheid

LEEV is niet aansprakelijk voor enige vertraging of tekortkoming die het gevolg is van overmacht. Zolang de overmacht zich blijft voordoen zijn de getroffen verplichtingen van LEEV opgeschort.

LEEV aanvaardt de gevolgen van productenaansprakelijkheid jegens jou conform het toepasselijke recht.

Onze totale aansprakelijkheid jegens jou voor verliezen of schade die zijn ontstaan op grond van je bestelling op studio-leev.nl is beperkt tot het totale bedrag van je bestelling. 

8. Kleuren

We doen alles wat redelijkerwijs mogelijk is om de eigenschappen van onze producten, waaronder de samenstelling en de kleuren, zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. De kleur die je ziet is afhankelijk van je computersysteem, en we kunnen niet garanderen dat jouw computer deze kleuren op de juiste wijze weergeeft.

  1. Garantie

Als de door jou gekochte artikelen gebreken vertonen, zal LEEV de wettelijke garantievoorschriften volledig naleven. Als je een klacht hebt naar aanleiding van overduidelijke materiaal- of fabricagefouten wat betreft door ons geleverde goederen, waaronder transportschade, dan kun je ons hiervan op de hoogte brengen via de telefoon of via een mail naar info@studio-leev.nl. Wij nemen dan contact met je op om maatwerk toe te passen. Wanneer nodig stuur je de goederen zonder oponthoud terug samen met het ingevulde retourformulier.

  1. Eigendomsrechten

Alle intellectuele eigendomsrechten, zoals handelsmerken en auteursrechten op studio-leev.nl berusten bij LEEV. Ieder gebruik van studio-leev.nl of de inhoud daarvan, inclusief het geheel of gedeeltelijk kopiëren of opslaan van dergelijke inhoud anders dan voor je eigen, persoonlijke en niet-commerciële gebruik is verboden zonder voorafgaande schriftelijk toestemming van LEEV.

  1. Bedrijfsinformatie

Studio LEEV Style
Vestigingsadres/retouradres/bezoekadres: Burgemeester Wallerweg 14, 3991 DM, Houten

Bereikbaarheid/geopend:
Van woensdag van 12.00 tot 17.00 uur en vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur

Kamer van Koophandel naam: Studio LEEV Style
Kamer van Koophandel nummer: 85070939 
BTW-nr.: NL002334247B13
Contactgegevens: LEEV
E-mail: info@studio-leev.nl
Telefoon: 06-22285442

 

 

Ontvang korting op één van je aankopen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode voor één van je aankopen.

 

Enkele producten zijn uitgezonderd van deze actie.

Je bent ingeschreven!