Selecteer een pagina

Positive thinking.

En zo ontstond Studio LEEV Style. 

In de moeilijke tijden van Corona hebben Els (moeder) en Eva (dochter) besloten hun energie te steken in een nieuw project LEEV. Els & Eva zijn beide zelfstandig ondernemer en organiseren congressen en events, zowel nationaal als internationaal. Vanwege corona is deze periode anders dan anders. Beide kunnen ze niet stil zitten, vinden het heerlijk om creatief bezig te zijn en willen positief blijven! Eva had al haar eigen kleding webshop en Els droomde vanaf haar 15e al van een eigen winkel met daarin ook de mogelijkheid tot het geven van (creatieve) workshop. Deze tijd grepen zij aan om hun droom werkelijkheid te laten worden naast hun organisatorische werkzaamheden.

De naam LEEV ontstond door de letters van Els & Eva te mengen. Maar ook de betekenis van LEEV met een f geeft weer hoe zij in het leven staan. Zij weten als geen ander dat je moet genieten van het leven. Een klein deel van het assortiment van de producten bestaat uit oude materialen die nieuw leven wordt ingeblazen (upcycling). Daarnaast verkopen zij mooie babyartikelen, voor het nieuwe leven en producten waar je sfeer mee kunt creëren en cadeau kunt geven, om het leven te vieren (met anderen).

Veel producten zijn net even anders, die je wellicht niet snel in andere winkels kunt vinden. De producten zijn met veel enthousiasme en plezier zelfgemaakt. Soms van oude en soms van nieuwe materialen. Om er nieuw leven in te blazen.

Daarnaast hebben Els & Eva met liefde en zorg de andere producten uitgezocht en hebben zij een paar bekenden benaderd en gevraagd of zij ook de producten die zij met hart & ziel hebben gemaakt mogen verkopen. Zo mooi om ook met het enthousiasme van anderen samen bezig te zijn.

De studio/showroom hebben Eva & Els met veel plezier ingericht en deze zal regelmatig opnieuw worden gestyled. Inspiratie doen zij op door te reizen naar het buitenland (toen het nog kon) en verschillende plekken in Nederland te bezoeken.

Veel kijkplezier op de website en we hopen je in onze studio/showroom te mogen ontmoeten!

  

Bezoek

 

Studio LEEV Style
Burgemeester Wallerweg 14
3991 DM Houten

Openingstijden: 

Met ingang van 1-1-2023 aangepaste openingstijden:
Woensdag 12.00 – 17.00 uur
Vrijdag 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur (1e en laatste zaterdag van de maand).
Op andere dagen op afspraak.


Graag fiets of auto parkeren op het garagepad.
 

 

Contact 

Els & Eva Molengraaf

info@studio-leev.nl

‭+31 6 22 28 54 42

 

 

Ontvang korting op één van je aankopen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode voor één van je aankopen.

 

Enkele producten zijn uitgezonderd van deze actie.

Je bent ingeschreven!