Selecteer een pagina

Bestellen

Je kunt bij ons op één van de volgende manieren bestellen:

Geef in dit bericht aan welk product(en) je wilt bestellen. Wil je iets gepersonaliseerd hebben of mooi ingepakt, geef dit dan ook aan in het bericht.

Vervolgens ontvang je van ons een betaalverzoek. Nadat wij de betaling hebben ontvangen, sturen we jou een bevestiging en gaan we voor je aan de slag.

 Bij aankoop van (een) product(en) wordt er bij een brievenbus bezorging €4,00 in rekening gebracht en bij een pakketlevering wordt er € 7,65 bezorgkosten in rekening gebracht. 

Je kunt ook langskomen in onze studio/showroom. Wij zijn alleen op afspraak geopend en verwelkomen je graag voor een momentje vrijblijvend shoppen. Maak hiervoor een afspraak via de e-mail (info@studio-leev.nl) of door te bellen of een WhatsApp bericht te sturen naar:  +31 6 222 85 442 of je kunt een bericht sturen op onze sociale.

Openingstijden Studio
Woensdag van 12.00 – 17.00 uur
Vrijdag van 10.00 – 17.00 uur
1e en laatste zaterdag van de maand van 10:00 – 17:00 uur.

Bestelling annuleren

Is jouw bestelling al afgerond en heb je je bevestiging al van ons ontvangen en je wil je bestelling toch nog annuleren? Neem dan direct contact met ons op via info@studio-leev.nl, zodat wij de bestelling kunnen annuleren. 

Als het pakketje al is verzonden, ga dan naar de pagina Retourneren voor de werkwijze voor het retourneren.

Ontvang korting op één van je aankopen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode voor één van je aankopen.

 

Enkele producten zijn uitgezonderd van deze actie.

Je bent ingeschreven!